Güncel

Güncel

Gönülden Hizmet Üretiyoruz

z08.01.2015

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Sosyal İnceleme Komisyonu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı başkanlığında bir araya geldi. Toplantıya komisyonlardan sorumlu Kadın Kent Gönüllüleri ile Sosyal İnceleme Komisyonu’nda görev alan Kadın Kent Gönüllüleri katıldı.
Gönül Elleri Çarşısı’nın yardım ağında tespitleri ile çalışma programının ilk basamağını oluşturan komisyonun toplantısında çalışmalar masaya yatırıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşların başvurularının değerlendirilmesi amacıyla tespitleri gerçekleştiren Kadın Kent Gönüllüleri, çalışma sistemi ile ilgili fikirlerini paylaştı. Toplantıda tespit formunun düzenlenmesi ile ilgili eğitim de verildi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’ne hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Tuzla’da dayanışmayı sağlayan bir yapı oluşturduklarına değinen Dr. Fatma Yazıcı, “Biz, bu işi severek gönülden yapıyoruz. Toplumda ihtiyacı bulunan, sosyal açıdan dezavantajlı kesimlere imkanlarımız ölçüsünde yardım elini uzatıyoruz. Kadın Kent Gönüllüleri üstlendikleri misyonla Tuzla’da dayanışmanın sağlanması amacıyla çok büyük emek sarfediyor. Gönüllü çalışarak bir kentin mutluluğu için hizmet üretiyoruz. Bu süreçte emek veren herkesten Allah razı olsun.” dedi.  
Yardımların gerçek ihtiyaç sahibine ulaştırılması konusunda çok hassas davrandıklarını belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Veren eli ile alan elin buluşmasında hem hayırda bulunanın hem de yardım alanın hakkını gönül rahatlığıyla yerine getirmek için özenli davranıyoruz” ifadesini kullandı.