Güncel

Güncel

Kadınların Desteğini Almayan Faaliyet Gerçek Başarıya Ulaşamaz

z08.04.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı,  Tuzla Farabi İlkokulu Okul Aile Birliği’nin toplantısına katıldı. 
Dr. Fatma Yazıcı, toplantıya AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ile birlikte katıldı. Tuzla Farabi İlkokulu Müdür Yardımcısı Özlem Özaktan, Tuzla Farabi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Sevimli, Tuzla Kent Konseyi Okul Aile Birlikleri Çalışma Grubu Başkanı Şengül Özpagada ve veliler katıldı. Velilerle bol bol sohbet eden Dr. Fatma Yazıcı, davetlileri selamlayan bir konuşmasında kadınlara birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kadınların Düşüncesi ve Gayreti Çok Önemli
Gerçek başarıya ulaşmada kadınların önemini dile getiren Yazıcı, “Her platformlarda kadınlarımız ile bir araya geliyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben inanıyorum ki kadınların desteğini almayan hiçbir faaliyet yada hareket gerçek başarıya ulaşamaz. Bu nedenle bizlerin düşüncesi ve gayreti her alanda çok önemli. Okul Aile Birliği’ndeki çalışmalarınız nedeniyle her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Okullarımızın ve çocuklarımızın bizlere çok ihtiyacı var. Bu anlamda yapmış olduğunuz çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çok önemli, onlara verdiğimiz her destek çok önemli” dedi.
AK Parti Tuzla Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı da konuşmasında, “Bayanlarımızla her alanda birlikte olmayı çok önemsiyoruz. Çocuğun başarısında okulun ve ailenin yanında okul aile birliğinin öneminin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Bu manada okul aile birlikleri çok büyük önem arz etmektedir” mesajını verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, okul yararına düzenlenen çekilişte kazandıkları hediyeleri Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na bağışladı.