Güncel

Güncel

Dr. Fatma Yazıcı: Farklılıklarımız Bir Araya Gelmemize Engel Değil

z29.04.2015

Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şubesi, Tuzlalı kadınların dayanışması amacıyla kahvaltılı toplantı düzenledi.
ADD Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada’nın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, Tuzla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, siyasi partiler, dernekler, okul aile birlikleri ve sivil toplum örgütlerinde görev yapan kadınlar katıldı.

Özpagada’dan Dr.Fatma Yazıcı’ya Teşekkür Belgesi
Toplantıda misafirlerini ağırlayan Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada “Her kesimden kadınlarımızı bir araya getirip birbirimize destek olmaya çalışıyoruz” dedi.
 Özpagada konuşmasının ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın  eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya derneğe verdiği destekten ötürü teşekkür belgesi takdim etti.

Farklılıklarımız Bir Araya Gelmemize Engel Değil
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı konuşmasında, Tuzla’da farklı görüşlere sahip kadınların birlik ve beraberliğinin örnek olduğunu söyledi. Tuzla’da kadınların farklılıklarına rağmen bunu zenginlik olarak yaşadığını vurgulayan Dr. Fatma Yazıcı, “Bugüne kadar bir çok platformda bir takım üst başlıklarla bir araya geldik. Farklılıklarımız olsa da üst başlıklarda bir araya geldik. Bunu Tuzla’da başardık. Buraya gelen her kadınımızı tebrik ediyorum. Farklılıklarımız olabilir ama bunlar asla bir araya gelmemize engel olamaz. Çünkü farklılıklar bir zenginliktir. Ancak farklılıklarımızı karşı tarafa dikte ekmediğimiz müddetçe ve kendimizi üstün görmediğimiz sürece farklılıklarımız bir zenginliktir. O yüzden katılan herkese teşekkür ediyorum. Ve bundan sonra bu güzel çalışmalarımız bu güzel yürekli kadınlarımızla birlikte Tuzla’da var olduğumuz sürece devam edecektir” dedi.
Kahvaltı programı, dernek yararına yapılan çekilişle sona erdi.