Güncel

Güncel

Giresunlular’dan Başkan Yazıcı’ya Sevgi Seli

z28.02.2017

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Giresunlular’a salon dar geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı sevgi seli ile karşılayıp ağırlayan Giresunlular, salonu yeşil-beyaz renkleriyle donattı.
‘Topal Osman’ın torunları, Tuzla’da buluştu.  Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda bir araya gelen Giresunlular, birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi. Giresunlular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı konfeti yağmuru ile karşıladı. Giresunlular gecesine AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Tuzla Giresun Dernekleri Platformu Başkanı Hüseyin Koca, CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Çelik, Tuzla ve çevresinde yaşayan Giresunlular katıldı. Gecede sahne alan yöresel sanatçılar söyledikleri şarkı ve türkülerle misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.  Giresunlular, kemençe eşliğinde horon tepti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Giresunlularla birlikte horona katıldı. 

Hemşehri Dernekleri Platformu’nda Birlik ve Beraberliğimizi Oluşturduk
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması programının ilçedeki kültürel zenginliğin kaynaşmasına vesile olduğunu söyledi. Giresunlular’a teşekkür eden Başkan Yazıcı, “Biz Tuzla olarak beraber çok iş başardık. Sayısız hizmetler yaptık ama Hemşehri Dernekleri Platformu gibi muhteşem bir organizasyonda birlik ve beraberliğimizi oluşturduk. Ülkemizin, milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanların her zaman olduğu gibi yine karşısında olacağız. Çünkü biz ancak birlikte ve beraber olarak Türkiye oluşturabiliriz. Allah sizden razı olsun. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini, içinde bulunduğumuz coğrafyada yaşayanların ve İslam aleminin huzurunu bozmaya çalışanlara Rabbim fırsat vermesin diyorum” dedi.
Giresunlular, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya yöreye özgü hediye vererek teşekkür etti.