Kadın ve Aile Hizmetleri Md.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu, Eğlenceli Etkinliklerle Devam Ediyor

z22.07.2019

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, yaz okulu kapsamında kursiyer anneler için geziler, yüzme yarışması ve bowling turnuvası düzenledi.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi yaz okulu kapsamında 7 şubesindeki onlarca kurs ve eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenliyor. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu’nda çocuklara yönelik İngilizce, satranç, mangala, müzik, teknoloji, tasarım/fen ve doğa, görsel sanatlar, dans, drama, spor etkinlikleri düzenleniyor. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin kursiyer anneleri de bu süreçte Kur’an-ı Kerim, Değerler Eğitimi (tefsir, fıkıh), iletişim, spor, yüzme, İngilizce, resim ve el sanatları branşlarında düzenlenen ücretsiz kurslarda eğitim alıyor. 

Yüzme Kursiyerleri Yarışmada Ter Döktü
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Yayla, İçmeler ve Aydınlı AÇEM’de eğitim gören 40 kursiyer annesi, 2019 yılının yaz döneminde Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı yüzme havuzlarında yüzme eğitimi aldı. Eğitimlerin sonunda yapılan yüzme yarışması eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu. 14 kişinin katıldığı yüzme yarışmasında Deniz Dinçer birinci, Muazzez Duysak ikinci, Seda Dar 3. olarak madalya kazandı. Ayrıca yarışmaya katılan tüm anneler ‘Süper Anne’ madalyası ile ödüllendirildi.  

Kursiyer Anneler Bowling Turnuvası’na Katıldı
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anneleri, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzla Belediyesi Bowling Salonunda düzenlenen bowling turnuvasında kıyasıya mücadele ederek eğlenceli vakit geçirdi. Turnuvanın birinci turunda İçmeler Şubesi kursiyerleri Özlem Özdemir, Nurten Karaosman, Kezban Öztürk ve Zeynep Adın, ikinci turda ise Omama Almustafa, Cahide Orak, Suna Çelik, Hayriye Korkmaz dereceye girdi. 

Kursiyer Anneler ve Çocuklar Eğlenceli Gezilere Katılıyor
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anne ve minik öğrencileri çeşitli gezilere de katılarak yaz okulunda keyifli vakit geçiriyor. Çocukların kişisel gelişim ve becerilerini geliştiren oyun ve eğlence merkezleri ile tarihi ve doğal güzellikleri barındıran alanlara düzenlenen gezilerde kursiyerler keyifli vakit geçiriyor. 24 Haziran’da başlayan Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu, 2 Ağustos’a kadar devam edecek.
​Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyerleri, kendilerine sağlanan imkanlar için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. ​