Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla okullar için tüm imkanlar seferber ediliyor. Tuzla Belediyesi, 70 okula toplam 18.900 Lt. yüzey temizleyici, çamaşır suyu ve sıvı el sabunu yardımında bulundu.

Okulları Temizleyen Tuzla Belediyesi, Temizlik Malzemesi Desteği de Veriyor

Şifa Mahallesi’nde 3 katlı bir evde doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen bir patlama meydana geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla 2 başkan yardımcısı ve 7 müdürlük personeli, mağdur vatandaşların yardımına koştu.

Tuzla Belediyesi, Mağdur Vatandaşların Yardımına Koştu