Temizlik İşleri Md.

Temizlik İşleri Müdürlüğü

Tuzla Belediyesi, Geri Dönüşüm Eğitimlerini Sosyal Sorumluluk Projeleri İle Birlikte Sürdürüyor

z15.11.2016

Tuzla Belediyesi’nin okullarda düzenlediği geri dönüşüm ve geri kazanım konulu eğitimlerine Şişecam da sosyal sorumluluk projesi ile dahil oldu. Eğitimlerde, çevrenin korunması için öğrencilerde farkındalık oluşturuluyor.
Tuzla Belediyesi ve Şişecam işbirliğiyle, Türkiye’nin en kapsamlı sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullarda eğitimler düzenleniyor. Tuzla Belediyesi’nin her yıl düzenlediği eğitimlere dahil edilen programın ilki Atatürk İlkokulu’nda gerçekleştirildi. İlkokulun 3. ve 4. sınıf öğrencilerine geri dönüşüm ve geri kazanım hakkında bilgi verildi, geri kazandırılabilen elektronik atıklar, bitkisel atık yağlar, atık piller ve ambalaj atıklarının ayrı toplanması anlatıldı. Eğitim sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, geleceğimizin emanet edileceği çocuklara çevre bilincini aşılamayı sürdüreceklerini, çocukların ve gençlerin çevrenin korunması için yapacağı her katkının onların gelecekte daha rahat ve sağlıklı koşullarda yaşamasına olanak sağlayacağını söyledi.