Haberler

Haberler

Yöresel Geceler’de Marka Oluşturduk

z21.05.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki birlik ve beraberliği güçlendiren Yöresel Geceler’in örnek alınan, marka değeri taşıyan bir proje olduğunu söyledi.
6. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de 20 Mayıs 2015 Salı günü Sinoplular Gecesi düzenlendi. Tuzla sahil tören alanında düzenlenen Sinoplular Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Av. Mehmet Çelikel, Dr. Turgut Özcan,  Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Seyfi Altınel, Tuzla ve çevresinde yaşayan Sinoplular katıldı.

Birlik ve Beraberliğimizin En Güzel Örneklerini Ortaya Koyuyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Hemşehri Dernekleri Platformu’nun en kıymetli projeleri olduğunu söyledi. Bu projelerin sosyal açıdan değer taşıdığını belirten Başkan Yazıcı,  “Tuzla ortak paydamızda bu organizasyonu bütün dernek başkanları ile birlikte sağladık. Bu güzelliği birlikte yaşatıyoruz. Tuzla’mızda birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerini ortaya koyuyoruz. Buradan birçok ilçeye örnek olduk, o açıdan da bir marka oluşturduk. Anadolu Kültür Merkezi açılışı için gün sayıyoruz. Anadolu Kültür Merkezi’ni açtığımızda birlik ve beraberliğimizi buradan Anadolu’ya, Anadolu’dan da dünyaya haykıracağız” dedi.
Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de Sinop yöresi yemekleri tanıtıldı, konuklara Sinop’un meşhur yemeği keşkek ikram edildi. Gece, yöresel sanatçıların konseri, halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile sona erdi.