Haberler

Haberler

Alireisoğlu’ndan İade-i Ziyaret

z21.05.2015

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nı ziyaret etti. Alireisoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile sosyal projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Soner Can, Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Serpil Sağlam, Mimar Sinan İlkokulu Müdür Yardımcısı Seray İç’in katıldığı görüşmede, özellikle maddi açıdan ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine yönelik değerlendirmede bulunuldu.

Sosyal Dokuyu Güçlendirmek İstiyoruz
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na iade-i ziyarette bulunan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, ilçedeki sosyal dokuyu güçlendirmek için işbirliğine hazır olduklarını vurguladı. İlçede sürdürdükleri İyilik Hareketi kapsamındaki çalışmalardan da bahseden Alireisoğlu, “Maddi imkansızlıklar doğrultusunda yaşam standartları kısıtlanan çocuklarımız için işbirliğine hazırız. Bu anlamda birlikte çalışarak sosyal dokuyu güçlendirmek bizler için önemlidir” dedi.

Ulaşmamız Gereken Nice Çocuklar Var!
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın eğitim alanındaki hizmetlerinden bahseden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, yetimler için oluşturulan etüt sınıflarında gönüllü öğretmenlere ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Dr. Fatma Yazıcı, “Etüt sınıflarımızda çocuklarımızın eğitimine gönüllü olarak katılacak öğretmenlere ihtiyacımız bulunuyor. Bu imkandan yararlanması gereken çocuklar da bulunuyor. Ulaşmamız gereken nice çocuklar var. Bu konularda ortak çalışmalar yaparak, tüm ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız” ifadesini kullandı.
Mimar Sinan İlkokulu Müdür Yardımcısı Seray İç de konuşmasında “Sizin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve bu konuda okullarımız ile birlikte Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ile beraber çalışmak istiyoruz” diyerek işbirliğine hazır oldukları mesajını verdi.
Görüşme, sosyal açıdan dezavantajlı çocuklar için yapılabilecek çalışmalar hakkındaki değerlendirme ile sona erdi.