Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Kursiyerleri, İlk Orucu Başkan Yazıcı İle Birlikte Açtı

z07.05.2019

Tuzla Belediyesi’nin eğitim birimlerinden olan Bilgi Evleri’nin kursiyerleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile Ramazan’ın ilk gününde aynı sofrayı paylaşarak ilk oruçlarını açtı.
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’ndeki iftara Mimar Sinan, Orhanlı, Aydınlı, İçmeler ve Yayla Mahallesi şubesi olmak üzere 5 şubeden 315 kursiyer ve 28 öğretmen katıldı. İftar programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mealinin okunmasıyla başladı. İftar vakti Tuzla Belediyesi Bilgi Evi kursiyerinin okuduğu ezanla oruçlarını açan çocuklar, ney dinletisi eşliğinde yemeklerini yedi. Ramazan davulcusu kostümüyle sahneye çıkan minik kursiyerler, Ramazan ayı mesajlarını söylediği manilerle verdi.

İlk İftarımızda Çocuklarımızla Birlikte Oruç Açmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz
Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri kursiyerleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ellerinde “İlk orucum, İlk iftarım, Teşekkürler Başkanım” dövizleri ile karşılayarak mutluluklarını dile getirdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da miniklere yaptığı konuşmada “Bizi onurlandıran çocuklarımız için daha çok çalışıyoruz, çalışmak zorundayız. İlk iftarımızda sevgili çocuklarımızla birlikte oruç açmanın mutluluğu bir başka oldu.” dedi.
İftar, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.