Haberler

Haberler

Tuzla’da Ramazan Bayramı Gönülden Gönüle Kardeşlik Bağıyla Yaşandı

z10.06.2019

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan Bayramı’nın sevincini ve bereketini gönül verdiği Tuzla halkıyla paylaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayram namazını Aydınlı Mahallesi Merkez Camii’nde kıldı.  Başkan Yazıcı, bayram namazı sonrası cemaatle bayramlaşarak sohbet etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayram namazından sonra vatandaşların geleneksel bayram sofralarına konuk oldu. Başkan Yazıcı, Tuzla’nın en kalabalık ailesi olan Ulubay Ailesi ve Bitlisliler’in Herise, Trabzon Ağasarlılar’ın keşkek ikramlı sofrasında yer aldı.

Tuzla’da Protokol ve Vatandaşlar, Bayramın İlk Günü Bayramlaştı
Tuzla’da protokol ve vatandaşlar, bayramın ilk günü Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde bayramlaştı. AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, siyasi partiler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bayramlaştı.

Başkan Yazıcı ve Eşi, Bayramda Yaşlıları ve Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, bayramın ilk günü büyüklerimizi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlaştı.