Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı, Bayram Sevincini Tuzla Halkıyla Birlikte Yaşadı

z10.06.2019

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda da Tuzla halkıyla bir ve beraber oldu. Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin programlarına katılan Başkan Yazıcı, esnaf ziyaretlerinde de bulunarak Tuzla halkıyla bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayrama saatler kala AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ile birlikte Aydınlı Mahallesi’nde Manav Türkleri Derneği’ni ziyaret etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda Kastamonu Şenpazar Dördül ve Çevre Köyleri Derneği, Bayburt Dağçatı Köyü Derneği, Tuzla Erzurumlular Derneği’nin bayramlaşma programlarına katıldı. Esnaf ziyaretlerinde çay sohbetlerine katılan Başkan Yazıcı, İçmeler Mahallesi pazarını gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Trabzon Ağasarlılar Federasyonu’nun Akfırat mesire alanında düzenlediği Geleneksel Otçu Şenliği’ne AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte katıldı. Başkan Yazıcı, Giresun Yağlıdere Sınır-Yeşilpınar ve Derindere Köyleri’nin 13. Geleneksel Pikniği ve Tuzla Bingöllüler Derneği’nin pikniğine de katılarak bayram sevincini paylaştı. Başkan Yazıcı, bayram programını Orhanlı Manav Türkleri Derneği ziyaretiyle tamamladı.