Haberler

Haberler

AİLE DESTEK SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

z25.02.2020

Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen aile içi iletişim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen seminerlerin bir yenisi de, Mimar Sinan Mahallesi’nde yapıldı.
Psikolog Aylin Bahar Şentürk tarafından verilen “Evlilikte İletişim Teknikleri” başlıklı seminer, Kiptaş 2 Konutları Seminer Salonunda gerçekleştirildi. Evlilikte yaşanan problemlerin temelinde, aile içi iletişim eksikliğinin yattığını ifade eden Psikolog Aylin Bahar Şentürk, kadın ve erkeğin yaratılışta var olan farklılıklarına değinerek, “Bu farklı yapıları bilmemiz ve iletişim kurarken bu farklılıkları göz önüne almamız, bir çok problemi kaynağında çözmemizi sağlar” şeklinde konuştu.
Tuzlamızın tüm mahallelerinde devam eden seminerler dizisinde, Evlilikte iletişim Teknikleri konusunun yanı sıra Çocuklarda Davranış Problemleri, Ergenlik Dönemi Sorunları ve Bağımlılık konuları da uzman psikologlar tarafından işleniyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sağlıklı ve huzurlu bir toplum için aile ve kadın konusuna önem verdiklerini belirterek, “Bu yüzden belediyemiz bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kurduk. Bu müdürlüğümüzle halkımız tarafından büyük teveccüh gören hizmetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.