Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, 2015 Yılında 930.750 Kişiyi Ağırladı

z18.01.2016

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, hijyenik ve nezih bir ortamda, kaliteli hizmeti ve zengin menüsüyle 2015 yılında 930.750 kişinin damak tadına hitap etti.
Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, sakin, huzurlu ve kaliteli bir ortamda, leziz menülerini Tuzlalılar’ın ve çevre ilçelerden gelen misafirlerin beğenisine sundu. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri, Palmiye Balık Restaurant, Şelale Cafe-Restaurant, Aydıntepe Sosyal Tesisleri ve Orhanlı Sosyal Tesisleri, günlük ortalama 2550 kişiyi ağırladı. 2015 yılında Tuzla nüfusunun 4 katını aşan sayıda misafir ağırlayan Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, çorba, yemek, ızgara, tatlı, salata ve içecek çeşitlerini uygun fiyata tüketiciyle buluşturuyor.

Tesislerde Müşteri Memnuniyeti Yüzde 98 Oranında Gerçekleşti
Başta Tuzla olmak üzere çevre ilçe ve illerden de vatandaşların tercih ettiği Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, açık tasarlanan ve her müşterinin görebildiği mutfağı ile güven sağlıyor. 2’si denize sıfır, 1’i deniz manzaralı 5 sosyal tesiste hizmetine devam eden Tuzla Belediyesi, personelin eğitimine de özen gösteriyor. Tuzla Belediyesi, performans değerlendirme ve vizyon belirleme programı çerçevesinde sosyal tesislerde görevli personeline eğitim vererek sertifikalandırdı. Hizmet kalitesine önem veren Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, periyodik olarak düzenlediği memnuniyet anketlerinde yüzde 98 gibi yüksek bir oranda geri dönüş aldı.

Tesislerimizde Kaliteden Ödün Vermiyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin hizmet amaçlı bir sosyal proje olduğuna dikkat çekti. Tuzla Belediyesi tarafından işletilen tesislerin halka açık olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Tesislerimizde aynı sektörde faaliyet gösteren işletmelerle rekabet veya kâr amacı taşımıyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızın da restaurant ortamında ailesi, dostları ile yemek yiyebilmesi için tesislerimizde maliyetine fiyatlarla hizmet sunuyoruz. Tüm tesislerimizi kendimiz işletiyoruz. Kullandığımız her ürünü, titiz bir incelemenin ardından mutfağımıza sokuyoruz. Ekonomik fiyatlarla hizmet sunsak da kaliteden asla ödün vermiyoruz” dedi.