Tuzla Belediyesi, artan talebi karşılamak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunabilmek için Palmiye Balık Restaurant bahçesinde balık-ekmek nostaljisi ve lezzetini yaşatmaya başladı.

Balık-Ekmek Nostaljisi ve Lezzeti Artık Tuzla'da

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, hijyenik ve nezih bir ortamda, kaliteli hizmeti ve zengin menüsüyle 2015 yılında 930.750 kişinin damak tadına hitap etti.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, 2015 Yılında 930.750 Kişiyi Ağırladı

Tuzla Belediyesi, Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’ndeki 2 salonu ve Orhanlı Kültür Merkezi’ndeki 1 salonunda 2015 yılında 1814 çiftin en mutlu günlerine ev sahipliği yaptı. Tuzla Belediyesi, Şifa Ticaret Merkezi’ndeki düğün salonunu da hizmet verdiği yerler arasına katacak.

Tuzla Belediyesi Nikah ve Düğün Salonları, 2015 Yılında 1814 Çiftin Mutluluğuna Şahit Oldu

Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri, artan talebi karşılamak amacıyla yenilendi. Tuzla Belediyesi tarafından işletilen Palmiye Balık Restaurant’ın hizmet kapasitesi yenileme çalışmalarının ardından 2 katına çıktı.

Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Yenilendi

Tuzla Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle düzenlenen 1. Ulusal ‘Tuzla’da Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenler törenle ödüllendirildi.

Yaşamın En Güzel Fotoğraflarıyla Tuzla

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri personeline performans değerlendirme ve vizyon belirleme programı çerçevesinde aldıkları eğitimlerin sertifikalarını verdi.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Hizmet Kalitesi Artmaya Devam Ediyor

ŞADİ YAZICI NE YAPIYOR ÖYLE?

Güncel Posta Gazetesi Dr. Şadi YAZICI'yı Köşesine Taşıdı

ŞADİ YAZICI NE YAPIYOR ÖYLE?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Şelale Park’ta Şelale Restaurant &Cafe ve Tuzla Belediyesi Bay ve Bayan Havuzlarının açılışı birlikte gerçekleştirildi.

Başkan Yazıcı’nın 2 Vizyon Projesi Daha Hizmete Açıldı

Tuzla Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, “Kanımızda Türküler” konserini düzenledi. İzleyiciler, Tuzla mozaiğini yansıtan türkülerle unutulmaz bir gece yaşadı.

Tuzla Belediyesi THM Korosu’ndan Unutulmaz Konser

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla Sanat Platformu işbirliğiyle düzenlenen “Tuzla Liseler Arası Tiyatro Festivali”nin başarılı oyuncuları ve ekipleri ödüllendirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, en iyi erkek ve kadın oyuncuyu profesyonel tiyatro eğitimi ile ödüllendirdi.

Liseli Tiyatrocular Ödüllendirildi