Kent Konseyi Çalışma Grubu Faaliyetleri

Kent Konseyi Çalışma Grubu Faaliyetleri

Tuzla Kent Konseyi Genel Kurulu Yapıldı

z14.02.2020

KENT KONSEYİNİN YENİ BAŞKANI FUNDA TORLAK OLDU

Tuzla Kent Konseyi Genel Kurulu, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel Kurul Delegelerinin katılımı ile yapılan seçimde, Kadın Kent Konseyi Başkanlığını yürüten Funda Torlak, Tuzla Kent Konseyinin yeni başkanı oldu.
Kent Konseyi üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen genel kurul toplantısına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Mürsel Sabancı ve Tuzla protokolünün yanı sıra Kent Konseyi üyeleri ve delegeler katıldı.
Genel Kurul toplantısının açılışında konuşan Kent Konseyi başkanı Ergül Özdemir, görevi süresince Tuzla ve Tuzlalının hayatına dokunmak için gayret sarfettiklerini ifade ederek, “Benden sonraki yönetimin de başarılı hizmetler yapacağına inancım tamdır. Ben de bundan sonra kendilerine elimden gelen desteği vereceğim” dedi.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Mürsel Sabancı konuşmasında, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın kent konseyine verdiği destek, hepimiz tarafından yakından bilinmekte ve övgüyü hak etmektedir. Tuzla'daki bu başarı ve dayanışmanın örnek olmasını ve birlikte ortaya koyduğunuz güzel çalışmaların devamını diliyorum.” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise konuşmasında, “Yerel yönetim olarak Tuzla için her türlü hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduk. Ancak Kent Konseyimiz gibi gönüllülük esasına göre çalışan ve tüm kesimi kucaklayan oluşumların ve özellikle de kadınların elinin değmesi ile çok daha güzel hizmetlerin gerçekleşmesi mümkün. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Tuzla Kent Konseyimizin hizmetlerine elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Yapılan oylama sonucu, oy birliği ile yeni başkan seçilen Funda Torlak da yaptığı teşekkür konuşmasında eski yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve “Başarı çıtasını çok daha yukarılara taşımak için elimden gelen gayreti göstereceğime söz veriyorum” şeklinde konuştu.
Program çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken, konuklara gül dağıtımı yapıldı.