Güncel

Güncel

Şampiyon Temizlik İşleri Müdürlüğü

z26.06.2014

Tuzla Belediyesi 17. Geleneksel Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Temizlik İşleri Müdürlüğü oldu. Turnuvanın gol kralı, en centilmen oyuncusu ve en iyi kalecisi de ödüllendirildi.
Tuzla Belediyesi 17. Geleneksel Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası’nın final maçı, Tuzla Belediyesi Mercan Halı Saha Tesisleri’nde oynandı. Şampiyonluk maçında ise Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü karşılaştı. Zevkli mücadelenin normal süresi 1-1 berabere bitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca, maç penaltılara uzandı. Penaltı atışları sonucu Temizlik İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yılın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü’nü 6-5 yenerek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Turnuvayı Başkanlık Koruma 3., Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ise 4. sırada tamamladı.

En Centilmen ve Başarılı Sporcular Ödüllendirildi
Turnuvada ilk 3 sırayı paylaşan takımlara kupa ve madalyaları Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından verildi. Turnuvaya damga vuran takım ve oyuncular da törende ödüllendirildi. Turnuvanın en centilmen takımı Meclis, en centilmen oyuncu Zabıta Müdürlüğü’nden Cengiz Şaş, en iyi kaleci Başkanlık Koruma’dan Ümit Yılmaz, Gol Kralı Başkanlık Koruma’dan Burhan Soğanlı’ya madalya verildi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, organizasyon komitesi ile takım, sporcu ve hakemleri tebrik etti. Tuzla Belediyesi’nin kurumsal yapısında turnuvanın önemli bir rolü bulunduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi’nde çalışan mesai arkadaşlarımız, sporun birleştirici ve kaynaştırıcı etkisiyle bu turnuvada bir araya geldiler. Gündüz mesaide ter döken arkadaşlarımız, akşam da halı sahada ter döktü. Birlik ve beraberliğimizi ortaya koyan bu turnuvaya katılan tüm ekipleri kutluyorum.” dedi.