Güncel

Güncel

Sokak İftarlarında Kardeşliğimizi Pekiştiriyoruz

z04.07.2014

Yayla Mahallesi sokak iftarında 3.500 vatandaşla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Sokak iftarlarında kardeşliğimizi pekiştiriyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi’nin Ramazan ayında her mahallede kurduğu sokak iftarlarının ikincisi Yayla Mahallesi’nde düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftara AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ile yaklaşık 3.500 kişi katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Cengiz Topel Caddesi’nde karşılıklı kurulan iftar sofralarını tek tek gezerek vatandaşlara “Hoş geldin” dedi. Yaşlı bir vatandaş Başkan Yazıcı’ya “Allah seni başımızdan eksik etmesin” diyerek dua etti, Başkan Yazıcı “Allah, hepinizden razı olsun” şeklinde yanıt verdi.

Bu Sofraları Süsleyen Sizlersiniz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar sofrasında vatandaşlara hitap etti. Sokak iftarlarında kardeşliği pekiştirdiklerini belirten Başkan Yazıcı, “Mübarek Ramazan ayında, iftar sofrasında bizleri yalnız bırakmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah nice Ramazanlarda iftar sofralarını beraber paylaşmayı Rabbim bize nasip etsin. Sadece bir iftar yapmak değil aynı sofrayı paylaşabilmek, birlik ve beraberliğimizi göstermek, aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir düsturuyla sizlerle bu kardeşliğimizi pekiştirmek için her mahallede iftar sofralarında beraber oluyoruz.” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediyesi’nin Yayla Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarı, çocuklara yönelik sahne etkinliği ile devam etti.