Güncel

Güncel

Kültürel Mozaiğimizi Yansıtıyoruz

z11.05.2015

Erzincanlılar Gecesi’nde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte Tuzla’daki bütün sosyal ve kültürel etkinliklerde bizim mozaiğimizin renkliliğini en güzel ve başarılı şekilde yansıtıyoruz” dedi.
6. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler kapsamında 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Erzincanlılar Gecesi düzenlendi. Erzincanlılar Gecesi’ne AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla ve çevresinde yaşayan Erzincanlılar katıldı.
Tuzla Erzincanlılar Derneği Başkanı Sedat Kinsiz, AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket takdim ederek teşekkür etti.

Birlik ve Beraberliğimize Sahip Çıkacağız
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Erzincanlılar Gecesi’nde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tuzla’nın zengin bir kültürel birikime sahip olduğuna değinen Başkan Yazıcı, Yöresel Geceler’in de bu zenginliği yansıttığını söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’da hemşehri dernekleri platformuyla Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’in bu yıl altıncısını düzenliyoruz. Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte Tuzla’daki bütün sosyal ve kültürel etkinliklerde bizim mozaiğimizin renkliliğini en güzel ve başarılı şekilde yansıtıyoruz. Derneklerimizle beraber gelenek, görenek ve ananelerimizi bu güzel organizasyonlarda gelecek kuşaklara aktarıyoruz. Tuzla’daki birlik ve beraberliğimiz yine Tuzla çatısı altında Tuzla Hemşehri Dernekler Platformuyla kentimize sahip çıkacağız. Toplumumuza, birlik ve beraberliğimize sahip çıkacağız” dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer de Erzincanlı hemşehrilerini selamlayarak “Belediye Başkanımızı tebirk ediyorum. Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de, Tuzla halkını biraraya getirmeleri onur verici bir projedir.” şeklinde konuştu. Erzincanlılar, konuk sanatçıların konserinde doyasıya eğlendi.