Güncel

Güncel

Kutlu Doğum Haftası Tuzla’da Coşkuyla Kutlandı

z28.04.2015

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun 1444. Yıldönümü, Tuzla’da Kutlu Doğum Haftası Özel Programında kutlandı.
Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Şelale Eğitim Parkı Anfi Tiyatro’da düzenlenen programda duygu yüklü anlar yaşandı. Programa Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi’nde (AÇEM) eğitim alan çocuklar ve annelerinin gösterileri damga vurdu. AÇEM’de eğitim alan çocuklar, semazen gösterisi ile alkışları üzerine toplayan ekip oldu. AÇEM kursiyeri annelerin katıldığı Peygamber Efendimize Mektup konulu yarışmada dereceye girenler, programda ödüllendirildi.
Veysel Çelikdemir, kum sanatı ile Peygamber Efendimizin hayatını ekrana yansıttı. Peygamber Efendimizin hayatı, sinevizyon gösterimi ile sunuldu. Semazen ekibinin gösterisi ilgiyle takip edildi. Kutlu Doğum Haftası özel programı Tasavvuf Müziği sanatçısı Ufuk Akın ve ardından Edebiyatçı Yazar Dursun Ali Erzincanlı’nın şiirlerden oluşan konserler ile sona erdi.