Tuzla’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde Başladı

z25.10.2018

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin minik kursiyerleri, kurs merkezinde düzenlenen etkinlikte Cumhuriyetimizin 95. yılını büyüklerinden önce coşkuyla kutladı.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yayla Merkez Çocuk Kulübü’nde yapılan kutlamaya Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Selami Gülırmak, kursiyer anneler ve çocukları ile eğitmenler çocuklar katıldı. Cumhuriyetimizin 95. yılı kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, törende yaptığı konuşmada “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bizlere bu bayramı hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun” dedi.

Başkan Yazıcı, Eğitime Çok Önem Veriyor
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını ileten Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, “Bizler gelecek nesillerimize güzel bir gelecek bırakmak adına burada hizmet ediyoruz. Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı eğitime çok önem veriyor. Her yavrumuzun elinden tutarak Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi’nde kurslar ve çeşitli faaliyetler düzenleniyor. Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde hem anneler hem de 3-6 yaş aralığındaki çocuklar farklı kurslara katılıyor. Öğretmenlerimizle beraber sizlere her zaman katkı sunmaya devam edeceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yeni projelerle bu kurslarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlama programında Kelebekler sınıfından Rüzgar Yenilmez, Cumhuriyet isimli şiirini okudu. Minik Kalpler sınıfı da “Ay Yıldızlı Bayrağım” şarkısını seslendirdi. Kutlama programı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşan minik bando takımı öncülüğünde katılımcıların kortej oluşturup 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü yapmasıyla sona erdi.