Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu Kapanış Programı düzenlendi.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu Kapanış Programı İle Sona Erdi

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, yaz okulu kapsamında kursiyer anneler için geziler, yüzme yarışması ve bowling turnuvası düzenledi.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu, Eğlenceli Etkinliklerle Devam Ediyor

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezleri’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında 3.210 anne ve minik öğrenci mezun olarak katılım belgesi ve gelişim raporu heyecanı yaşadı.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde Karne Heyecanı Yaşandı

Tuzla Belediyesi ve Üsküdar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Bilinçli Anne Güvenli Çocuk” eğitim programı kapsamında eğtimsel komedi çocuk tiyatrosunu sahnelendi.

Tuzla’da ‘Bilinçli Anne Güvenli Çocuk’ Eğitimleri Devam Ediyor

5 eğitim-öğretim yılını geride bırakan Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Türkiye’ye örnek eğitim modelini yaz okulunda da sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Şubelerinde Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Tuzla Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğiyle Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi şubelerinde ‘Evlat Edinme ve Koruyucu Aile’ seminerleri düzenleniyor.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, ‘Evlat Edinme ve Koruyucu Aile Semineri’ Düzenliyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın anne ve 3-6 yaş aralığındaki çocuklarını eğitimde aynı çatı altında buluşturan ve Türkiye’ye örnek olan Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Anneler Günü’nde yılsonu şenliği düzenledi. Bu yıl eğitim alan 1.693 anne ve 1.520 çocuğa sertifika ve belgeleri şenlikte verildi.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Yıl Sonu Şenliği Düzenledi

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü’nde Alışveriş Şenliği düzenledi. Üreten kadınların satışa sunduğu el emeği ürünler, şenliğe katılanlar tarafından satın alınarak annelere hediye edildi.

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü’nde Alışveriş Şenliği Düzenledi

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz tiyatro eğitimi alan kursiyer anneler, “Erkekler Köyü” adlı eseri tiyatro sahnesine taşıdı. Sahnede “Erkekler Köyü”, başrolde ise kadınlar yer aldı.

Sahnede “Erkekler Köyü”, Başrolde “Kadınlar” Yer Aldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonu ile hizmet veren Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, son gösterisinde “Ah Şu Gençler” oyununu sahneledi.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, “Ah Şu Gençler”i Sahneledi