Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ‘Anne Çocuk Şenliği’ Düzenledi

z30.04.2019

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın anne ve çocuğu eğitimde aynı çatı altında buluşturan örnek eğitim modeli Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Yayla Mahallesi şubesinde “Anne ve Çocuk Şenliği” düzenledi.
2 gün süren etkinlikte kursiyer anneler ve minik kursiyerler gönüllerince eğlendi. Kursiyer annelerin ve minik öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, çocukların anneler günü gösterisi, yarışma ve oyunlarla renkli görüntülere sahne oldu. Çuval yarışları, kaşıkla yumurta taşıma, sandalye kapmaca, kitap taşıma ve yumurta yarışı gibi yarışmalarla kursiyer anneler ve minik öğrenciler doyasıya eğlendi.
Anne ve çocukların birlikte yaptığı çiçek ekme ve saksı süsleme etkinliğinde Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Bahçesi oluşturuldu. Bahçedeki çiçekleri görevlendirme sırasına göre sulayacak olan çocuklarda sorumluluk bilinci geliştirilmesi amaçlandı.
Birlikte keyifli bir gün geçiren anne ve çocuklar kendilerine bu fırsatları sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.