Duyurular

TUZLA BELEDİYESİ ULUSAL “RESMİNİ YOLLA ANTARKTİKA’YA GİTSİN” RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AKFIRAT KÖYİÇİ 1.ETAP İMAR UYGULAMASI

ALT İŞVEREN ÇALIŞANLARIMIZIN SINAV SONUÇ İLANI

ALT İŞVEREN ÇALIŞANLARIMIZIN SINAV İLANI

Alt işveren Çalışanlarımızın Dikkatine

YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ

Tuzla Belediyesi’nde çalışan ve emekliliği hak etmesi sebebiyle iş akdi fesih edilen 5 (Beş) işçi ile arabuluculuk uygulaması çerçevesinde yapılan görüşmelerin ardından uzlaşma sağlandı. Böylece adli yargıya gitmeden mahkemelerin iş yükünü arttırmaksızın çözülmüş oldu. Tuzla Belediyesi bu hususta ilkler arasına girdi.

Tuzla Belediyesi, Kamuda Arabuluculukta İlkler Arasında

Alt İşveren Çalışanlarımızın Dikkatine