Tuzla Belediyesi tarafından Tuzla Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan sabit iftar çadırında her gün 750 kişilik iftar düzenleniyor. Çadır, Ramazan ayı boyunca iftar saatinde açık kalacak.

Tuzla Belediyesi, İftar Sofralarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen tarihi şehir gezilerinin ilk adresi Bursa oldu. Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerine düzenlenen gezi, Cumalıkızık Köyü’nde sona eriyor.

Tuzla Belediyesi Tarihi Şehir Gezileri, Bursa Gezileri ile Başladı

Tuzla 2. İstihdam Fuarı’nda stand açan 120 firma, 2900 açık iş pozisyonuna 14130 başvuru aldı. Tuzla’daki ekonomik büyümenin sosyal yönünü ortaya koyan fuar, işsizlere iş, çalışanlara da kariyer fırsatı sağladı.

Tuzla’da İşveren ve İşçi, Tuzla 2. İstihdam Fuarı’nda Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milli İstihdam Seferberliği”ne, Tuzla İstihdam Fuarı ile yepyeni bir boyut kazandırıldı. Hizmet-sanayi sektörünün 60 öncü kuruluşu, Tuzla’da ilk kez düzenlenen İstihdam Fuarı’nda yüzlerce kişiye iş ve kariyer fırsatları sunuyor.

Tuzla İstihdam Fuarı, İş ve Kariyer Fırsatlarıyla Kapılarını Açtı

4. Call Center Zirvesi’ne panelist olarak katılan Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, “Tuzla Belediyesi’nin tüm iletişim metotlarında vatandaş memnuniyetini, vatandaşın gönlüne dokunabilmeyi,  vatandaşın bizim için değerli ve özel olduğunu hissettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi, Kamu Hizmetleri ve İletişimde “Dijital Dönüşüm”ü Başarıyla Gerçekleştiriyor

4. Call Center Zirvesi’ne panelist olarak katılan Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, “Tuzla Belediyesi’nin tüm iletişim metotlarında vatandaş memnuniyetini, vatandaşın gönlüne dokunabilmeyi, vatandaşın bizim için değerli ve özel olduğunu hissettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığı öncülüğünde, gönüllülük esasıyla sürdürülen “Tuzla’da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır” projesinde Tuzla Belediyesi personeli de eğitiliyor.

Madde Bağımlılığıyla Mücadele Seferberliği

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığı öncülüğünde, gönüllülük esasıyla sürdürülen “Tuzla’da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır” projesinin 2. ayağında ön müdahale teknikleri eğitimlerine başlandı.

Madde Bağımlılığı İle Mücadelede Ön Müdahale Teknikleri Eğitimi Verildi

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığı öncülüğünde, gönüllülük esasıyla sürdürülen “Tuzla’da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır” projesi kapsamında basınla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Madde Bağımlılığı ile Mücadeleye Basın da Katıldı

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığı öncülüğünde, gönüllülük esasıyla sürdürülen “Tuzla’da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır” projesi kapsamında mahalle muhtarlarına madde bağımlılığı ile mücadele eğitimi verildi.

Tuzlalı Muhtarlar da “Madde Bağımlılığına Hep Birlikte Hayır” Dedi

Tuzla’da “Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır” projesi kapsamında ilçedeki okul aile birliklerinin yöneticilerine eğitim verildi.

Tuzla’da Okul Aile Birliklerine Madde Bağımlılığıyla Mücadele Eğitimi Verildi