Evliya Çelebi Mahallesi’nde yaşayan 367 vatandaş hakkı olan 650 tapuya 21 yıl sonra kavuştu. Mülkiyet hakkı tescillenen ve tapularına kavuşan vatandaşlar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ilgisi ve gayretlerinden ötürü teşekkür ettiler.

21 yıl sonra tapularına kavuştular

Türkiye’nin en eski davaları arasında yer alan, Tuzla İçmeler Mahallesi’nde 60 yıldır devam eden mülkiyet davası Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın girişimiyle uzlaşmayla sona erdi. Tapulardaki şerh ortadan kalktı, İçmeler Mahallesi’nde yepyeni bir dönem başladı.

60 Yıllık Mülkiyet Sorununu Çözdük

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii sakinlerine de verdiği sözü tuttu. Giresun Mevkii 1. Etap’ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel  üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu.

Giresun Mevkii de Tapularına Kavuştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii sakinlerine de verdiği sözü tuttu. Giresun Mevkii 1. Etap’ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu.