Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzla Karting Parkı da hizmete kazandırdı. Tuzla Karting Park, 2017 Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak 15 Temmuz Demokrasi Yarışı ile kapılarını açtı.

Tuzla Karting Park, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Hizmete Açıldı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, keskin dönüşleri ile görüş mesafesi daralan ve çok sayıda ölümlü trafik kazasına neden olan İçmeler-Aydınlı Yolu’nu, paralelinde yeni bir yol yaparak devre dışı bıraktı. Yılların sorununu çözen projeyle, eskisinden daha kullanışlı ve güvenli bir yol hizmete sunuldu.

Tuzla Belediyesi, İçmeler-Aydınlı Yolundaki Soruna Yeni Yol Yaparak Çözüm Sağladı

Tuzla Belediye, çift vardiya çalışan 60 personeli, 16 kar küreme ve tuzlama aracıyla karla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Tuzla Belediyesi, yoğun kar yağışında sokak hayvanlarını yaşadıkları bölgede mama ile beslemeyi de sürdürüyor. 24 saat hizmet veren Tuzla Belediyesi, 444 0 906 Numaralı İletişim Merkezi’ne yapılan tüm başvurular ve talepleri ilgili birime ileterek çözüm sağlıyor.

Tuzla Belediyesi, Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Tuzla Belediyesi, buzlanma oluşan veya oluşabilecek sokaklarda sabah 04.30’dan itibaren tuzlama yapıyor.

Tuzla Belediyesi’nden “Buzlanma” Seferberliği

Tuzla Belediyesi, tipi ile etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle ekiplerinin sayısını arttırarak çözüm sağlıyor.

Tuzla Belediyesi, Karla Mücadele Çalışmalarında Ekip Sayısını Arttırdı

Tuzla Belediyesi, ilçenin özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışında 24 saat mesai yaparak vatandaşların beyaz örtüden olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi’nden Kar Mesaisi

Tuzla Belediyesi, oluşturduğu özel ekiplerle karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi, Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Şifa Mahallesi’nde 3 katlı bir evde doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen bir patlama meydana geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla 2 başkan yardımcısı ve 7 müdürlük personeli, mağdur vatandaşların yardımına koştu.

Tuzla Belediyesi, Mağdur Vatandaşların Yardımına Koştu

Soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren İstanbul'da Tuzla Belediyesi ekipleri kar yağışı ile birlikte mücadele çalışmalarını başlattı.

Tuzla Belediyesi’nden kar mesaisi

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nin ana arterlerinden olan İnönü Caddesi’ni yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan ve led sistemle ışıklandırılan cadde,  prestij kazandı.

Şifa Mahallesi Prestij Caddesine Kavuştu

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nin ana arterlerinden olan İnönü Caddesi’ni yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan ve led sistemle ışıklandırılan cadde, prestij kazandı.