Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi, Yaşlılara Sayfa Haftası etkinlikleri kapsamında Değerlerimize Saygı Programı düzenledi.

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi'nden Değerlerimize Saygı Programı

100. Yılda 100 Etkinlikle Çanakkale Ruhu’nu Tuzla’ya taşıyan Tuzla Belediyesi, 100. Yılında Çanakkale paneli düzenleyerek savaşın bilinmeyen yönlerinin aktarılmasını sağladı.

Tuzla Belediyesi'nden 100. Yılında Çanakkale Paneli

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri ve öğretmenleri, “100.Yılda Çanakkale Ruhu-Ata ve Dede'” programında şehitlerimizi gururla andı.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Çanakkale Ruhu’nu Tuzla’ya Taşıdı

Tuzla’da Şehitlerimizi ve 100. Yılında Çanakkale Şehitleri’ni Anma Programı’nda duygu yüklü anlar yaşandı. Çanakkale Ruhu’nu yaşatan programda aziz şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Aziz Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz

Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında 100 Etkinlik düzenleyen Tuzla Belediyesi, söyleşi programları ile ‘Çanakkale Hatıraları’nı Tuzla halkıyla buluşuyor.

Çanakkale Hatıraları, Tuzla Halkıyla Buluşuyor

Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını 100 etkinlikle kutlayan Tuzla Belediyesi, Geleneksel Çanakkale Ruhu Tuzla’da özel programının bu yıl 4.sünü düzenledi.

Çanakkale Ruhu Tuzla’da

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Sakaryalılar Derneği Kadın Kolları’nı ziyaret etti. Yazıcı, “Mutlu kadın, mutlu ailenin temelidir. Kadının mutluluğu aileyi, ailenin mutluluğu da toplumu mutluluğunu oluşturur” dedi.

Mutlu Kadın, Mutlu Toplumun Temelidir

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’yı ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladı.

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi’nden Tıp Bayramı Ziyaretleri

Tuzla Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Zeynep Dizdar konseri düzenledi.

Tuzla Belediyesi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ projesi kapsamında 9 üniversitenin öğrenci temsilcileri ilçede ağırlandı.

9 Üniversitenin Öğrenci Temsilcileri Tuzla’da Ağırlandı