Tuzla Belediyesi, park ve bahçe hizmetlerinde ihtiyaç duyduğu üretim toprağını hafriyat toprağını toprak eleme makinesinde eleyerek elde ediyor. Elenen toprak, dal öğütme makinesinin öğüttüğü materyaller ile karıştırılarak organik madde oranı ve kalitesi artmış toprak meydana getiriliyor.

Tuzla Belediyesi Hafriyat Toprağını Doğaya Geri Kazandırıyor

Şifa Mahallesi’nde 3 katlı bir evde doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen bir patlama meydana geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla 2 başkan yardımcısı ve 7 müdürlük personeli, mağdur vatandaşların yardımına koştu.

Tuzla Belediyesi, Mağdur Vatandaşların Yardımına Koştu

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 76 işçi personeline 720 saatlik bahçıvanlık eğitimi verildi. İşçiler, sertifikalarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın elinden aldı.

Bahçıvanların Sertifikası Başkan Yazıcı’dan

Tuzla Belediyesi,

Tuzla’nın Mahalleleri’ne Yaz Geldi

Tuzla Belediyesi, "Mahalleme Yaz Geldi" sloganıyla ilçeyi baştan sona yeniliyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, her hafta bir mahallede hizmet seferberliği başlatan Tuzla Belediyesi, Başkan Dr. Şadi Yazıcı ve 250 kişilik personeli ile birlikte mahallelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Tuzla Belediyesi,

Belediyeden vatandaşa "Kutlu Doğum" hediyesi

Tuzla Belediyesi, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla, belediyeye gelen vatandaşlara çam fidanı hediye etti. Kutlu doğum haftası dolayısıyla özel olarak hazırlanan ve ambalajlanan çam fidanlarının üzerinde Peygamber Efendimiz'in, "Kıyamet günü elinizde bir fidan bulunsa, kıyamet kopmadan onu dikiniz" Hadis-i Şerifi de yer alıyor.

Tuzla Belediyesi, ilçe genelindeki toplu konut, okul, cami, karakol gibi sosyal alanlara kamelyalar kurarak vatandaşın hizmetine sundu. 3 aydır devam eden çalışmalar neticesinde 46 kamelyanın kurulumu tamamlandı.

Belediyeden sosyal alanlara kamelya

Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocukların parklarda güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve çocukların oyun oynarken zarar görmemeleri amacıyla  ilçedeki  çocuk oyun parklarını  yumuşak kauçuk ile döşemesini yaparak sağlıklı vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Tuzlada Örnek Oyun Parkları

Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocukların parklarda güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve çocukların oyun oynarken zarar görmemeleri amacıyla ilçedeki çocuk oyun parklarını yumuşak kauçuk ile döşemesini yaparak sağlıklı vakit geçirmeleri sağlanıyor.

CUMHURİYET - TUZLA'YA DEV PARK

Her Mahalleye Bir Sanat Eseri

Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tuzla genelindeki kavşaklara yeni görünüm kazandırmak için kavşaklara sanat eseri çalışma başlattı. Kavşak düzenlemeleriyle ilgili açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürü Safa Öztürk “kent görselliği ve estetiğini güçlendirmesi noktasına Belediye Başkanımız çok önem vermektedir. Bu amaçla ilçemizin önemli ulaşım

Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tuzla Sahil yolundaki yaya yolunu genişletmek için çalışmalara başladı.Yapılan çalışmalardan  ilki Şeyh Şamil parkının yanındaki yaya yolunun genişletilmesi kapsamında süratle devam ediyor.

Tuzla Dahada Yeşil…

Tuzla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tuzla Sahil yolundaki yaya yolunu genişletmek için çalışmalara başladı.Yapılan çalışmalardan ilki Şeyh Şamil parkının yanındaki yaya yolunun genişletilmesi kapsamında süratle devam ediyor.