Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde resim ve filografi sanatı eğitimi alan büyüklerimiz, ürettikleri eserlerini Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergiliyor.

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi'nde Üretip Sergide Beğeniye Sundular

Tuzla Belediyesi, kedi ve köpeklerin otomatik su kapları ve yemliklerini yeniliyor.

Tuzla Belediyesi, Sokak Hayvanlarının Yemlik ve Suluklarını Yeniliyor

Tuzla Belediyesi, sivrisinekleri için yaşam ve üreme merkezi olan alanları tespit ederek periyodik olarak ilaçlıyor.

Tuzla Belediyesi, Sivrisinek Mücadelesinde Modern Yöntemlerle İlaçlama Yapıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın sokak hayvanlarının beslenmesi ve barınmasına yönelik çalışmalarına gönüllü öğrenciler de anlamlı bir katkı sağladı.

Tuzla’da Gönüllü Öğrenciler, Kedi Yuvası Yaptı

Tuzla Belediyesi, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi düzenledi.

Tuzla Belediyesi, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi Düzenledi

Tuzla Belediyesi, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi düzenledi.

Tuzla Protokolü ve doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı’nda “Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz” sloganıyla Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne katıldı.

Tıp Bayramı'nda Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

Tuzla Belediyesi, düzenli olarak yaptığı başıboş sokak hayvanlarının yemlenmesi faaliyetlerine kar yağışı nedeniyle daha fazla önem veriyor.

Tuzla Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat programı kapsamında Tuzla Belediyesi çalışanları sağlıklı yaşam yürüyüşünde bir araya geldi.

Tuzla Belediyesi Çalışanları Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü

Tuzla Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle sokak hayvanlarını besleme ekibinin sayısını arttırdı. Ekipler, her gün bölgeleri gezerek sokak hayvanlarını besliyor.

Tuzla Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Beslemek İçin Ekip Sayısını Arttırdı

Hayırsever İşadamı Asım Kibar, Tuzla Devlet Hastanesi’ne kendisinin yardım etme talebiyle yaklaşık 150 Bin TL. bedelli Dijital Röntgen Cihazı bağışladı.

Asım Kibar, Tuzla Devlet Hastanesi'ne Dijital Röntgen Cihazı Bağışladı