Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Tıp Bayramı ve Yaşlılar Haftası birlikte kutlandı. 3 kuşağı buluşturan programda, 43 yıl önce kaçarak dünya evine giren Beyhan-Süleyman Dikat çiftinin düğünü de yapıldı.

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, 2 Program ve 1 Düğünü Bir Arada Yaşadı

Eskimeyen Sesler Korosu, Yaşlılar Haftası’nda Tuzlalılar’a müthiş bir konser verdi. Sahnedeki enerjileri ve yaşam sevinçleriyle gençlik yıllarının izlerini taşıyan büyüklerimiz, başarılı performansları ile bir kez daha gönüllerde yer aldı.

Tuzla’nın Çınarları, Yaşlılar Haftası’na Özel Konser Düzenledi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hizmete kazandırılan Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, ikinci sergisini açtı. El emeği göz nuru ürünleri “Büyüklerimiz Hayır İçin Üretiyor” temasıyla sergileyen 65 yaş üzeri büyüklerimiz, serginin gelirini sığınmacı yetimlere bağışlayacak.

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, El Emeği Sergisi’nde Hayır İçin Üretti

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde resim ve filografi sanatı eğitimi alan büyüklerimiz, ürettikleri eserlerini Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergiliyor.

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi'nde Üretip Sergide Beğeniye Sundular

Tuzla Belediyesi, kedi ve köpeklerin otomatik su kapları ve yemliklerini yeniliyor.

Tuzla Belediyesi, Sokak Hayvanlarının Yemlik ve Suluklarını Yeniliyor

Tuzla Belediyesi, sivrisinekleri için yaşam ve üreme merkezi olan alanları tespit ederek periyodik olarak ilaçlıyor.

Tuzla Belediyesi, Sivrisinek Mücadelesinde Modern Yöntemlerle İlaçlama Yapıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın sokak hayvanlarının beslenmesi ve barınmasına yönelik çalışmalarına gönüllü öğrenciler de anlamlı bir katkı sağladı.

Tuzla’da Gönüllü Öğrenciler, Kedi Yuvası Yaptı

Tuzla Belediyesi, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi düzenledi.

Tuzla Belediyesi, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi Düzenledi

Tuzla Belediyesi, Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi düzenledi.

Tuzla Protokolü ve doktorlar, 14 Mart Tıp Bayramı’nda “Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz” sloganıyla Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne katıldı.

Tıp Bayramı'nda Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

Tuzla Belediyesi, düzenli olarak yaptığı başıboş sokak hayvanlarının yemlenmesi faaliyetlerine kar yağışı nedeniyle daha fazla önem veriyor.

Tuzla Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor