Tuzla Belediyesi, “Sıfır Atık” projesi kapsamında ekipler halinde ev ziyaretleri yaparak vatandaşları bilinçlendiriyor. İstasyon Mahallesi’nde başlayan ev ziyaretleri, kasım ayı boyunca devam edecek.

Tuzla Belediyesi, “Sıfır Atık” Bilinçlendirme Eğitimlerini Ev Ev Gezerek Sürdürüyor

Tuzla Belediyesi, öncüleri arasında yer aldığı ‘Sıfır Atık’ yaklaşımına farkındalık oluşturmak ve gelecek nesilleri geri kazanılabilir atıklar konusunda bilinçlendirmek için okullarda eğitimler düzenliyor.

Tuzla Belediyesi, ‘Sıfır Atık’ Bilincini Okullardaki Eğitimle Arttırıyor

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda düzenlendi.

Tuzla Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü Gençlik Kampı’nda Kutladı

Tuzla Belediyesi, ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında Organize Sanayi Bölgeleri ve Sanayi Siteleri’nde eğitim toplantıları düzenleyerek paydaşları bilinçlendiriyor. Eğitimlerde Tuzla Belediyesi’nin sürdürdüğü atık yönetimi hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Tuzla Belediyesi, OSB’ler ve Sanayi Sitelerinde ‘Sıfır Atık’ Projesi Eğitimleri Düzenliyor

Tuzla Belediyesi, 19 Şubat-31 Mayıs Tarihleri arasında Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması” düzenliyor. Yarışmaya ev sahipliği yapan Tuzla Belediyesi, okullarda atık yönetimi hakkında eğitimler de düzenliyor.

Tuzla Belediyesi, Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması Düzenliyor

Tuzla Belediyesi, “Sıfır Atık” Projesinin Startını Verdi

Tuzla Belediyesi, israfın önlenmesi, atığın azaltılması ve atıkların dönüştürülmesini kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan "Sıfır Atık” yaklaşımını hayata geçiriyor. Tuzla Belediyesi’nin temizlik ve çevre koruma hizmetlerindeki yeni hedefini ortaya koyan yaklaşım ile atıkların kontrol altına alınması ve gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Tuzla bırakılması hedefleniyor.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ilk döneminin son zilinde öğrenciler karne alıp tatile girdi, Tuzla Belediyesi de her yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda yarıyıl tatili temizliğine başladı.

Tuzla Belediyesi, Her Yıl Olduğu Gibi Yarıyıl Tatilinde Okulları Temizliyor

Sürdürülebilir bir çevre için geri dönüşüme önem veren Tuzla Belediyesi, öğrencilerin duyarlı hale gelmesi ve geri dönüşüm konusunda bilinçlenmelerini sağlamak için geri dönüşüm eğitimlerine devam ediyor.

Tuzla Belediyesi, Okullarda Geri Dönüşüm Eğitimine Devam Ediyor

Tuzla Belediyesi’nin okullarda atık pil toplanmasının önemine dikkat çekmek için düzenlediği yarışmada en çok atık pili Zübeyde Hanım İlkokulu topladı.

Tuzla’da Atık Pil Toplama Şampiyonu Zübeyde Hanım İlkokulu Oldu

Tuzla Belediyesi, ibadethanelerin temizlik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Tuzla Belediyesi, ibadethane camlarının dış yüzeylerinin temizliğine de başladı.

Tuzla Belediyesi, İbadethanelerin Camlarını da Temizliyor