Tuzla İstasyon Mahallesi sakinlerinin başvurusu üzerine çöp biriktirildiği tespit edilen ev Tuzla Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Tuzla Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Temizledi

Tuzla Belediyesi, Düzce'de 3 ilçe ve 24 köyü sular altında bırakan selden sonra yapılan çalışmalara iş makinesi ile destek veriyor. Tuzla Belediyesi yol yıkama aracı, selden etkilenen yerlerde temizlik yapıyor.

Tuzla Belediyesi, Düzce’de Selden Etkilenen Köylerde Çalışmalara Destek Veriyor

Tuzla Belediyesi, Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu koordinatörlüğünde Zübeyde Hanım İlkokulu ve Uğur Okulları ile birlikte 5 Haziran Dünya Çevre Günü programı düzenledi. Etkinlikte öğrencilere Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hediyeleri verildi.

Tuzla Belediyesi Minik Öğrencilere Çevre Duyarlılığını Aşılıyor

Tuzla Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması’na 2018-2019 eğitim öğretim yılında 39 okul katıldı. 16.700 lt. Atık yağ toplanan yarışmada dereceye giren okullar ve öğrenciler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendi.

Başkan Yazıcı, Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında Dereceye Giren Okullar ve Öğrenciler Ödüllendirdi

Tuzla Belediyesi, özel iş makinesi ve el aletleriyle Tuzla Deresi’ni temizliyor. Derede su akışını engelleyen atıklar toplanarak dere içi ve çevresi temizleniyor.

Tuzla Belediyesi, Tuzla Deresi'nde Periyodik Temizliği Sürdürüyor

Tuzla Belediyesi, ilçenin eko-okulları arasında yer alan Mevlana İlkokulu ile birlikte geri dönüşümde örnek bir kampanyayı sürdürüyor. 10 adet pet şişe veya metal kutu getiren öğrencilere Tuzla Belediyesi tarafından 1 adet bez çanta hediye edilerek öğrencilerin çevre koruma bilinci arttırılıyor.

Tuzla Belediyesi ve Mevlana İlkokulu, Geri Dönüşümde Örnek Bir Kampanyayı Sürdürüyor

Tuzla’da öğrenciler yarıyıl tatili yaparken Tuzla Belediyesi de her yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda temizlik yapıyor. Tuzla Belediyesi, bu yıl okulların kapalı spor salonlarını da temizliyor.

Tuzla Belediyesi, Okullar ve Spor Salonlarında Yarıyıl Temizliği Yapıyor

Tuzla Belediyesi, “Sıfır Atık” projesi kapsamında ekipler halinde ev ziyaretleri yaparak vatandaşları bilinçlendiriyor. İstasyon Mahallesi’nde başlayan ev ziyaretleri, kasım ayı boyunca devam edecek.

Tuzla Belediyesi, “Sıfır Atık” Bilinçlendirme Eğitimlerini Ev Ev Gezerek Sürdürüyor

Tuzla Belediyesi, öncüleri arasında yer aldığı ‘Sıfır Atık’ yaklaşımına farkındalık oluşturmak ve gelecek nesilleri geri kazanılabilir atıklar konusunda bilinçlendirmek için okullarda eğitimler düzenliyor.

Tuzla Belediyesi, ‘Sıfır Atık’ Bilincini Okullardaki Eğitimle Arttırıyor

Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nda düzenlendi.

Tuzla Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü Gençlik Kampı’nda Kutladı