Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi’nde yaptığı konuşmada “Yeni yönetim modeli olan yönetişimle insanları da içine katma konusunda Kent Konseyi ile bu fırsatı yakalıyoruz. Daha örgütlü, daha katılımcı bir toplum oluşturmak Kent Konseyi çalışmalarının halkla birlikte genişletilerek başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Faaliyet ve Projelerini Değerlendirdi

Mimari projelerin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Sistemi’ne entegrasyonunu sağlayan ilk belediye, e-eksper uygulamasını gerçekleştiren tek belediye olan Tuzla Belediyesi, e-arşivcilik hizmetlerini arşivcilik günü etkinliklerinde tanıttı.

Tuzla Belediyesi, E-Arşivi ile Rol Model Oldu

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 3 kazanda 1.300 kişilik aşure kaynattı. Aşureler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir tarafından ikram edildi.

Tuzlalı Kadınlar, Aşurenin Bereketini Birlikte Paylaştı