Şifa Mahallesi’nde 3 katlı bir evde doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen bir patlama meydana geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla 2 başkan yardımcısı ve 7 müdürlük personeli, mağdur vatandaşların yardımına koştu.

Tuzla Belediyesi, Mağdur Vatandaşların Yardımına Koştu

Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pazar yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden Pazar Denetimi

Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pazar yerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi, bu yıl ilçenin 3 alanda kurban satış yeri, 15 alanda kurban kesim yeri kurulmasına izin verdi. Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, satış ve kesim için belirlenen yerlerde kontrollerini sürdürüyor.

Tuzla Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır

Tuzla Belediyesi,

Tuzla’nın Mahalleleri’ne Yaz Geldi

Tuzla Belediyesi, "Mahalleme Yaz Geldi" sloganıyla ilçeyi baştan sona yeniliyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, her hafta bir mahallede hizmet seferberliği başlatan Tuzla Belediyesi, Başkan Dr. Şadi Yazıcı ve 250 kişilik personeli ile birlikte mahallelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Tuzla Zabıtası, Tuzla esnafına yönelik haksız rekabeti ortadan kaldırmak ve Tuzla halkının güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla denetimlerini sıkı bir şekilde yürütüyor. Zabıta ekipleri ayrıca, haksız rekabete yol açarak Tuzla esnafını mağdur eden seyyar satıcıları da faaliyetten men ediyor.

Tuzla Zabıtası denetimlerini sürdürüyor

Tuzla Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen 'Organik Ürünler Çarşısı', iki ay içerisinde hizmete girecek. Bin 500 metrekarelik alanda kurulan çarşının hizmete girmesi ile Tuzlalılar, başta sebze ve meyveler olmak üzere katkısız ve GDO'suz doğal gıdalar tüketme imkanına kavuşacak.

En doğal gıdalar Tuzla'da olacak!

TUZLA Belediyesi’nin, kurum çalışanları arasındaki dostluğu pekiştirmek ve motivasyonu arttırmak amacıyla bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği “Müdürlükler Arası Geleneksel Futbol Turnuvası” tamamlandı.

Zabıta'nın kupasını Başkan Yazıcı verdi

Tuzla Belediyesi tarafından Postane Mahallesi Rauf Orbay Caddesi Organik Ürünler Çarşısı yanındaki alana dikilen dev Türk Bayrağı gururla dalgalanıyor.

Bayrağımız gururla dalgalanıyor

Tuzla Belediyesi’nden GDO’suz, katkısız, doğal ve organik gıda talep eden Tuzlalılar’a müjde! Tuzlalılar artık sadece organik ürünler satışı yapılacak bir çarşıya kavuşuyor. Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından hazırlıkları yürütülen “Organik Ürünler Çarşısı”nın, 2012 yılının ilk aylarında hizmete girmesi bekleniyor.

Tuzla’ya Organik Ürünler Çarşısı Geliyor

Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, zabıta personeli için kurum içi eğitim seminerleri düzenledi. Zabıta personelinin mesleki bilgilerini güncellemek ve verimliliklerini artırmak amacıyla düzenlenen seminerler iki hafta sürecek.

Tuzla’da Zabıta Personeline Özel Seminer