Tuzla Belediyesi, milli işletim sistemi Pardus’a geçiş hazırlıklarını sürdürüyor. Tuzla Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullanılması talimatını verdiği milli işletim sisteminin altyapısını hazırlıyor.

Tuzla Belediyesi “Pardus”a Hazırlanıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın seçim vaatleri arasında yer alan Güvenli Park Projesi, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında içine Güvenli Lise Projesi’ni de alarak genişledi. Tuzla Belediyesi, 18 lise ve 7 parka güvenlik kamerası yerleştirdi.

Tuzla’da Parklar ve Okullar Güven Altında

Tuzla Belediyesi, teknolojik yatırım ve hizmetlerine 2 yeni projeyi daha ekledi. Tuzla Belediyesi, Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve Dijital İmza uygulamalarını başlattı.

Tuzla Belediyesi’nde Elektronik Belge Yönetimi Sistemi ve Dijital İmza Süreci Başladı

Tuzla Belediyesi, Altın Örümcek Web Ödülleri'nde “En İyi Kamu Kurumu Sitesi” kategorisinde finale kaldı.

Tuzla Belediyesi, Altın Örümcek Finali’nde

Tuzlalılar;  Yerel yönetimlere ait hizmetleri, borç bilgi ve sorgulama işlemlerini, vergilerinin beyanlarını, ödemeleri bundan böyle e-Devlet Kapısı’ndan yapabilecek. Bunun için e-devlet şifrenizi kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmanız yeterli oluyor.

Tuzla e-Devlet’te

Tuzlalılar; Yerel yönetimlere ait hizmetleri, borç bilgi ve sorgulama işlemlerini, vergilerinin beyanlarını, ödemeleri bundan böyle e-Devlet Kapısı’ndan yapabilecek. Bunun için e-devlet şifrenizi kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmanız yeterli oluyor.

Bilişimin Öncüsü Tuzla

Tuzla Belediyesi, teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Sürekli yenilikçi uygulamalara imza atan Tuzla Belediyesi, iPhone’lar ve Android işletim sistemi ile çalışan cep telefonlarından belediye hizmetlerine kolayca erişimi sağlayacak uygulamaları hizmete sundu.

Mobil uygulamalarla belediye cepte