Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, 2 Program ve 1 Düğünü Bir Arada Yaşadı

z14.03.2019

Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde Tıp Bayramı ve Yaşlılar Haftası birlikte kutlandı. 3 kuşağı buluşturan programda, 43 yıl önce kaçarak dünya evine giren Beyhan-Süleyman Dikat çiftinin düğünü de yapıldı.
Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi’nde düzenlenen programa Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anneleri ve minikler ile Yaşlılar Merkezi’nin sakinleri katıldı.

Başkan Yazıcı ve Eşinin Tıp Bayramı Kutlandı
Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinleri, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın Tıp Bayramı’nı kutladı. Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın bayramını üzerinde fotoğraflarının yer aldığı bir tablo ve çiçek hediye ederek kutladı.

43 Yıllık Hayali Gerçekleştirdiler
43 yıl önce kaçarak dünya evine giren Beyhan-Süleyman Dikat çifti, gençlik yıllarında gerçekleştiremedikleri düğün hayallerini bu günde yaşadı. Mutluluğu gözlerinden okunan çift, gelinlik ve damatlık giyerek misafirlerle birlikte düğünlerini gerçekleştirdi. Dans eden çift, Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte düğün pastasını kesti.

Büyüklerimizin Tecrübelerinden Yararlanmadan Geleceğe Adım Atmak Mümkün Değil
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sürprizlerle dolu program için katılımcılara teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Bugün Yaşlılar Haftası’nı kutlamak için bir araya geldik. Tıp Bayramı nedeniyle yapılan sürprizle karşılaştık. Bir çiftimizin de düğün hayalini gerçekleştirdik. Bu güzel sürprizi hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Genç nesillere yatırım yaparken büyüklerimizin bilgisinden, becerisinden, tecrübesinden faydalanmadan geleceğe adım atmak mümkün değil. Büyüklerimizden hep çok değerli bilgiler, destek ve dualarını aldık. Toplum olarak büyüklerimiz ve geleceğimiz olan gençleri buluşturduğumuz bu tür ortamlara çok ihtiyacımız var” dedi.

Tuzla Belediyesi Gönlü Genç Kalanlar Merkezi
Tuzla Kaymakamı Ali Akça da programda yaptığı konuşmada Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi için “Tuzla Belediyesi Gönlü Genç Kalanlar Merkezi” tanımını kullandı. Kaymakam Akça, “Bugün buraya geldiğimizde 2 sürprizle karşılaştık. 5 gün önce de sizlerle Eskimeyen Sesler Korosu konserinizde beraberdik. Bugün yine yüzleriniz gülüyor. Ben sizlerdeki bu enerjiye hayranım. Belediye Başkanımızın da ifade ettiği gibi o enerjinizin bizlere de geçmesini istiyorum, sizlerden dua bekliyoruz. Şimdi resmi ismi Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi ama ben buraya Tuzla Belediyesi Gönlü Genç Kalanlar Merkezi diyorum” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinleri, haftalarını birlikte şarkılar söyleyerek kutladı.