Gönül Elleri Çarşısı

Gönül Elleri Çarşısı

Ramazan’da da Paylaşmanın Adresi Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı

z17.05.2018

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı minikler Tuzla Marina ViaSea Lunapark’ta eğlence dolu bir gün geçirdi, aileleri de hayırsever bağışçının düzenlediği iftar sofrasında buluştu.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Özlem Sevimli ve komisyona kayıtlı Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı minikleri Tuzla Marina ViaSea Lunapark’ta misafir etti. Tüm gün sınırsız şekilde oyun ünitelerinden yararlanan minikler ve aileleri, katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na teşekkür etti.

Ramazan’ın Bereketini Birlikte Paylaşıyoruz
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı minikler ve aileleri Tuzla Marina ViaSea Lunapark’tan sonra hayırsever bağışçının desteği ile iftarlarını birlikte açtı. Hayırsever bağışçı, “Bizlere ihtiyaç sahibine yardım etme imkanı tanıyan Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ve ekibine teşekkür ederiz.” dedi.
Hayırsever bağışçıya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı adına teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.