Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü birlikte kutladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çocuklara ve gençlere “Bu dünyayı temiz tutan sizin yürekleriniz olacaktır” şeklinde seslendi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü Tuzla’da Coşkuyla Kutlandı

Tuzla’da yaşayan “Özel Çocuklarımız”, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda düzenlenen Engelliler Haftası etkinliğine katıldı.

Engellerimiz Kampa da Engel Değil

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, ‘Özel Çocuklarımız’ı engelsiz asker olarak kışlaya uğurladı. Tuzla Belediyesi bahçesinde düzenlenen uğurlamada duygu dolu anlar yaşandı.

Tuzla Belediyesi, “Özel Çocuklarımız”ı Engelsiz Askerliğe Coşkuyla Uğurladı

Tuzlalı kadın kuaförleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı kız çocuklarına ücretsiz saç bakımı yaptı.

Gönüllü Kuaförler, ‘Özel Çocuklarımız’a Ücretsiz Saç Bakımı Yaptı

Tuzla Belediyesi ve HAYRAT İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle Bayırbucak Türkmenleri’ne 3 TIR insani yardım malzemesi daha gönderildi. Tuzla’dan Bayırbucak Türkmenleri’ne gönderilen yardımlar 10 TIR’a ulaştı.

Tuzla’dan Bayırbucak Türkmenleri’ne İnsani Yardımlar Devam Ediyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, ilçedeki gençler ve yaşlıları sosyal projelerde buluşturdu. Yaşlıların tecrübesi ile gençlerin enerjisini buluşturan projeler, Yaşlılara Saygı Haftası programına damga vurdu. Gençler, sokağa çıkamayan yaşlı bir vatandaşı engelli kızıyla birlikte sinemaya götürdü.  Bir başka yaşlının evi de baştan aşağı yenilendi.

Yaşlılara Saygı Haftası’nda Kuşaklar Buluşması

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, ilçedeki gençler ve yaşlıları sosyal projelerde buluşturdu. Yaşlıların tecrübesi ile gençlerin enerjisini buluşturan projeler, Yaşlılara Saygı Haftası programına damga vurdu. Gençler, sokağa çıkamayan yaşlı bir vatandaşı engelli kızıyla birlikte sinemaya götürdü. Bir başka yaşlının evi de baştan aşağı yenilendi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın girişimleri ve teklifiyle Tuzla Belediyesi’nin yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezleri’nden 9’u ile 2 sokak ve 11 parka, Tuzlalı Şehitlerin isimleri verildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ülkemiz, bütün değerleriyle beraber her zaman bu millete hizmet etmiş, canından kanından değerler bahşetmiş hiç kimseyi unutmayacaktır” dedi.

Tuzlalı Şehitlerin İsmi, Tuzla Belediyesi’nin Eserlerinde Yaşatılıyor

Tuzla Belediyesi’nin Dünya Kadınlar Günü özel programına katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Kadınların yüzü gülmedikçe dünya gülmeyecek” mesajı verdi.

Tuzla Belediyesi, Kadınlara Özel Program Düzenledi

Siyasi partiler, il dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticilerini ağırlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Hep birlikte olursak daha büyük bir güç oluşturup Tuzla’ya daha faydalı olabileceğimizi düşünüyoruz” mesajı verdi.

Gönül Elleri Çarşısı, Toplumun Her Kesimine Kucak Açmaya Devam Ediyor

Tuzla Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın öncülüğünde düzenlenen ‘Dostluk Eli, Yardım Seli’ kampanyasına 3 TIR dolusu yardım malzemesi ile destek verdi. Tuzla Belediyesi’nin 2 TIR’ında un, 1 TIR’ında giysi, gıda ve battaniye yer aldı.

Tuzla Belediyesi, Terör Mağdurlarına 3 TIR İnsani Yardım Malzemesi Gönderdi