Gönül Elleri Çarşısı

1.150 Çocuğun Bayramlıkları Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’ndan

z28.05.2018

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, hayırsever bağışçıların desteğiyle 1.150 çocuğun bayramlıklarını karşıladı. Çocuklar, herkes için eşit belirlenen ücret karşılığı istediği kıyafeti seçip beğenerek aldı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda komisyonlara kayıtlı çocukların bayramlıkları Ramazan’ın ilk günlerinde karşılandı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme, Yetimler ve Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı 1.150 ihtiyaç sahibi çocuğun bayram kıyafetleri Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği (TUZSİAD) ve hayırsever bağışçılar tarafından karşılandı. Aileleri ile birlikte alışverişe katılan çocuklara Kadın Kent Gönüllüleri de yardımcı oldu.
Alışverişe katılan aileler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği ile hayırseverlere erken bayram sevincini yaşattıkları için teşekkür etti.