Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi “Çevreci Anne” Programı Düzenledi

z22.02.2019

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi doğayı korumak ve çevre bilincini arttırmak amacıyla “Çevreci Anne” programı düzenledi.
Tuzla Belediyesi Orhanlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anneler ve çocukları katıldı. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi kursiyer anne ve çocukları, etkinliğe katılanları geri dönüşüm sergisi ile karşıladı. Kursiyer anneler ‘Naylon Poşete Hayır, Doğayı Korumaya Evet” bilinci ile başlattıkları file örme etkinliğine programda da devam ettiler. AÇEM’li minik kursiyerlerin geri dönüşüm malzemelerinden giyindikleri kıyafetlerle sergiledikleri geri dönüşüm defilesi, izleyenler tarafından beğeniyle takip edildi. Minik kursiyerler  sinema salonunda geri dönüşüm temalı etkinliklere de katıldı.
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Bacacı programda gerçekleştirdiği konuşmasında doğayı korumanın ve sahip çıkmanın, geri dönüşümün öneminin altını çizdi. Geri dönüşüm konusunda kadınları bilgilendiren Bacacı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın geri dönüşüme verdiği önemin üzerinde durarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nden ücretsiz eğitim alan kursiyer anneler kendilerine sosyal, kültürel faaliyetler ve eğitime yönelik imkânlar sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.
Programa katılan misafirlere file torba hediye edildi.