Haberler

Tuzla Belediyesi, artan talebi karşılamak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet sunabilmek için Palmiye Balık Restaurant bahçesinde balık-ekmek nostaljisi ve lezzetini yaşatmaya başladı.

Balık-Ekmek Nostaljisi ve Lezzeti Artık Tuzla'da

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, hijyenik ve nezih bir ortamda, kaliteli hizmeti ve zengin menüsüyle 2015 yılında 930.750 kişinin damak tadına hitap etti.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, 2015 Yılında 930.750 Kişiyi Ağırladı

Tuzla Belediyesi, Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’ndeki 2 salonu ve Orhanlı Kültür Merkezi’ndeki 1 salonunda 2015 yılında 1814 çiftin en mutlu günlerine ev sahipliği yaptı. Tuzla Belediyesi, Şifa Ticaret Merkezi’ndeki düğün salonunu da hizmet verdiği yerler arasına katacak.

Tuzla Belediyesi Nikah ve Düğün Salonları, 2015 Yılında 1814 Çiftin Mutluluğuna Şahit Oldu

Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri, artan talebi karşılamak amacıyla yenilendi. Tuzla Belediyesi tarafından işletilen Palmiye Balık Restaurant’ın hizmet kapasitesi yenileme çalışmalarının ardından 2 katına çıktı.

Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Yenilendi

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Ağız ve Dişler Üzerine Her Şey’ konulu fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenler Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü, Ödüllü Fotoğraf Yarışması Düzenledi

Tuzla Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle düzenlenen 1. Ulusal ‘Tuzla’da Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenler törenle ödüllendirildi.

Yaşamın En Güzel Fotoğraflarıyla Tuzla

Ramazan'ın bereketini sokak iftarlarında paylaşan Tuzlalılar, gelenekleri yaşatan bayramlaşmada da birlik ve beraberliğini ortaya koydu.

Tuzla'da Bayram Sevinci Yaşandı

Türk-Alman Hibrid Enerji Sempozyumu’nun ikinci gün programı, Tuzla Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tuzla Belediyesi, Enerji Sempozyumu’na Ev Sahipliği Yaptı

Tuzla Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Zeynep Dizdar konseri düzenledi.

Tuzla Belediyesi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri

Tuzla Belediyesi, Yeşilay Haftası’nda sigarayı bırakma konusunda farkındalık oluşturma eğitimi düzenledi.

Tuzla Belediyesi’nden Sigarayı Bırakma Konusunda Farkındalık Eğitimi